Keitija Perija atzīta par žurnāla «Billboard» gada sievieti (4)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija otrdien atzīta par mūzikas žurnāla «Billboard» gada sievieti.

Pagājušā gada beigās izjuka Perijas un britu komiķa Rasela Brenda neilgā laulība, taču dziedātāja šķiršanos pārvērta veiksmīgajā hitā «Part Of Me» un 3D filmā «Katy Perry: Part Of Me».

2011.gada decembrī Perija iekļuva biznesa žurnāla «Forbes» pelnošāko sieviešu dzimuma mūziķu saraksta trešajā vietā. Viņas gada ienākumi pirms nodokļu nomaksas bija aplēsti ap 44 miljoniem dolāru (24 miljoniem latu).

Perijas vārdā nosauktas smaržu, nagu laku un mākslīgo skropstu kolekcijas. Viņa ir arī skaistumkopšanas zīmola «Proactiv» un čipsu ražotāja «Popchips» reklāmas seja.

«Billboard» pārstāvis Bils Verde paskaidroja, ka Perijas panākumi ļāvuši viņai kļūt par izdevuma gada sievieti. Viņa ir «viena no visaizraujošākajiem un iedvesmojošākajiem māksliniekiem izklaides industrijā», viņš norādīja.

«Keitija Perija ielauzās industrijā pirms mazāk nekā pieciem gadiem, taču jau paveikusi vairāk, nekā daudzi citi izpildītāji paspēs visas karjeras laikā,» skaidroja Verde.

«Billboard» gada sievietes balva tiek piešķirta par īpašiem sasniegumiem. Iepriekšējos gados to saņēma kantri dziedātāja Teilora Svifta, popdziedātāja Bejonsa un grupas «The Black Eyed Peas» soliste Fērdžija.

Apbalvojums tiks pasniegts 30.novembrī.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu