Agnese Drunka izpildījusi Latvijas pilsones pienākumu (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

TV3 raidījuma «Bez tabu» vadītājas Agneses Drunkas (37) un viņas vīra mākslinieka Ginta Roderta (42) meitiņa Rūta pasaulē nākusi Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā. Kā smejas laimīgā triju bērnu māmiņa Agnese, viņa esot izpildījusi Latvijas pilsones pienākumu.

Agnese Drunka un mākslinieks Gints Roderts apprecējās pirms 12 gadiem. Ģimenē aug Fricis (14), Līna (9) un Rūta. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Agnese Drunka atklāj, ka vecākie bērni ir aizņemti gan skolā, gan apmeklējot pulciņus. Tādēļ mazulīti auklē pati Agnese. «Bērni lielākoties atgriežas mājās deviņos vakarā, un viņiem jau tā ir daudz pienākumu, tāpēc, atnākot mājās, neliekam viņiem auklēt mazo māsu,» paskaidro laimīgā triju bērnu māmiņa.

TV žurnālists Ansis Bogustovs, sveicot Agnesi ar meitiņas dzimšanu, noteicis, ka nu viņa izpildījusi savu Latvijas pilsones pienākumu, parūpējoties par kuplu bērnu pulciņu.

Šobrīd Agnese auklē mazo meitiņu, bet jau tuvākajā nākotnē dažus vakarus paredzējusi atgriezties TV3 ēterā, vadot raidījumu «Bez tabu».

TV3 raidījuma "Bez tabu" vadītāja Agnese Drunka, gaidot trešo bērniņu, līdz pēdējiem grūtniecības mēnešiem turpināja strādāt
TV3 raidījuma "Bez tabu" vadītāja Agnese Drunka, gaidot trešo bērniņu, līdz pēdējiem grūtniecības mēnešiem turpināja strādāt Foto: Sejas.lv
Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu