Avārijā pie Salaspils cietušie sportisti devušies mājup

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien mājup uz Ļvovu devušies 23 no 27 Ukrainas sambo cīņas sportistiem, kas pirmdienas, 24.septembra, naktī cieta smagā satiksmes negadījumā Salaspils apkaimē.

Četri sportisti turpina ārstēties Gaiļezera slimnīcā.

Salaspils novada domes priekšsēdētāja vietniece Malda Caune pastāstīja, ka pašvaldība visiem Ukrainas sportistiem nodrošinājusi naktsmājas un ēdināšanu viesnīcā «Visdari», līdz šorīt viņiem pakaļ no Ļvovas atbraucis autobuss un ap plkst.9 sportisti turpinājuši ceļu mājup.

Ukrainas vēstnieks Latvijā otrdien izteicis pateicību Salaspils novada domei par rūpēm, gādājot par cietušajiem sportistiem.

Kā ziņots, pirmdien pie Salaspils notika atobusa un kravas auto sadursme, kurā cieta 27 autobusa pasažieri un kravas auto vadītājs. 17 cietušie tika nogādāti slimnīcās Rīgā, bet desmit sportisti no Ukrainas nonāca Salaspils Sabiedriskajā centrā.

Autobuss ar Ukrainas sportistiem atradās mājupceļā uz Ļvovu no Tallinas, kur aizvadītajā nedēļas nogalē risinājās Eiropas kadetu čempionāts sambo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu