Portmane kļuvusi par blondīni (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajās brīvdienas pazīstamā aktrise Natālija Portmane kopā ar vīru - horeogrāfu Bendžaminu Milpjē - apmeklēja deju vakaru Volta Disneja koncertzālē. Klātesošie gan kādu brīdi aktrisi nepazina, jo viņa bija kļuvusi par blondīni.

Intervijā «The Hollywood Reporter» aktrise pastāstījusi, ka matu krāsu mainījusi nesen. Viņu nav pazinusi pašas māte, paziņojot, ka meita kļuvusi par pavisam citu cilvēku.

(Bildes ar Natālijas Portmanes jauno matu krāsu aplūkojamas šeit: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2207639/Blonde-ambition-Natalie-Portman-goes-light-ditching-trademark-brunette-locks-new-acting-role.html)

Laikraksts «Daily Mail» raksta, ka Portmane jauno matu krāsu izvēlējusies, gatavojoties jaunajai lomai. Pagaidām gan nav zināms, par kādu lomu ir runa.

Pasākuma laikā Portmane labprāt pozējusi fotogrāfiem gan kopā ar vīru, gan Holivudas sekssimbolu - aktieri Robertu Patinsonu, gan glamūrā striptīza karalieni Ditu fon Tīzu.

Atgādināsim, ka Portmane mainīja stilu 2008.gadā, kad viņas kastaņkrāsas mati kļuva daudz gaišāki, iegūstot kviešu krāsas toni. Taču tolaik pārmaiņas nebija tik radikālas, jo tagad Portmanes mati ir skaisti zeltainā krāsā. Savukārt 2005.gadā, piedaloties «Zvaigžņu karu» trešajā epizodē, Portmane matus nodzina «uz nullīti».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu