Ozoliņš parakstījis līgumu ar Mitišču «Atlant» (63)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Slavenais Latvijas hokeja aizsargs Sandis Ozoliņš pirmdien oficiāli parakstījis vienošanos ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Mitišču «Atlant», paziņojusi vienība.

40 gadus vecais aizsargs svētdien ieradās Maskavas apgabala Mitiščos, lai pirmdien izietu medicīniskās pārbaudes. Šodien Ozoliņš oficiāli parakstīja vienošanos ar «Atlant» klubu.

«Pārrunas ar «Atlant» ritēja kā jebkuras citas pārrunas. Katra puse izteica vēlmes, tās izskatīja. Un pienāca laiks vienoties par sadarbību,» kluba oficiālajā mājas lapā citēts Ozoliņš. «Laukumā došos, kad nolems komandas treneru korpuss. Esmu gatavs palīdzēt komandai jebkurā brīdī.»

Līdz šim Ozoliņš trenējās Sergeja Žoltoka vidusskolas ledus hallē un Volvo sporta centrā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Atlant» šobrīd ar 15 punktiem astoņās spēlēs atrodas otrajā pozīcijā. Nākamo cīņu «Atlant» aizvadīs jau rītdien, kad izbraukumā spēkosies ar Maskavas «Spartak» vienību.

2011./2012. gada sezonā Ozoliņš Rīgas «Dinamo» sastāvā piedalījās 50 KHL regulārās sezonas spēlēs, izceļoties ar 10 vārtu guvumiem, un izpildīja 10 rezultatīvas piespēles. Tikmēr Gagarina kausa cīņā Ozoliņš guva kontā vienus vārtus un reizi rezultatīvi asistēja partnerim.

Kopumā aizvadītajās 158 KHL spēlēs «Dinamo» sastāvā aizsargs izcēlies ar 22 vārtiem un 65 rezultatīvām piespēlēm. Rīgas komandā Ozoliņš spēlē kopš 2009./2010. gada sezonas.

Ar «Dinamo» viņš visas reizes aizcīnījies līdz izslēgšanas spēlēm.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu