Līdz oktobrim atlikta iestudējuma «Lupatas» pirmizrāde

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Dirty Deal Teatro

Līdz oktobrim aktieru veselības problēmu dēļ teātrī «Dirty Deal Teatro» atlikta iestudējuma «Lupatas» pirmizrāde, informē «Dirty Deal Teatro» Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Aija Murāne.

Izrādes «Lupatas» pirmizrāde notiks 16.oktobrī plkst.19. Iegādātās biļetes uz 27.septembra un 30.septembra izrādēm būs derīgas 16.oktobrī un 24.oktobrī plkst.19.

Izrādi «Lupatas» iestudē jaunā režisore Paula Prozoroviča, kura «Dirty Deal Teatro» debitējusi jau ar izrādi «Nepareizas dzīves skola», kurā spēlē Ieva Aniņa, kas šogad nominēta «Spēlmaņu nakts» balvai nominācijā «Gada jaunā skatuves māksliniece».

Jaunajā izrādē «Lupatas» spēlēs Inga Tropa, Artūrs Putniņš un Romāns Bargais, bet dramaturģiju veido Edgars Niklasons. Izrādes pamatā ir stāsts par ģimeni, taču kopā ar aktieriem liela loma būs atvēlēta arī iespaidīgam daudzumam apģērbu. Radošā komanda mēģinās apvienot izrādi un instalāciju, kas viena otru papildinās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu