ASV par uzvaru cīnās trīs filmas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Policistu drāma «End of Watch», šausmu filma «House at the End of the Street» šonedēļ dala pirmo vietu Ziemeļamerikas kinoteātros. Holivudas veterāna Klinta Īstvuda (Clint Eastwood) jaunākā lente «Trouble With the Curve» - turpat blakus, ziņo ārvalstu prese.

Šajā ciņā nedaudz pārāka izrādījās filma, kurai eksperti bija atvēlējuši vietu aiz līderes, proti, šausmu trilleris «House at the End of the Street». Filma iekasējusi 13 miljonus. Filmā galveno lomu spēlē Dženifera Lorensa (Jennifer Lawrence, kas spēlē arī pirmo vijoli amerikāņu rakstnieces Sūzenas Kolinsas romāna «Hunger games» («Bada spēles») ekranizācijā.

Otrajā vietā ar identisku summu ierindojusies policistu drāma «End of Watch», kuras scenāriju sarakstījis «Training Day» autors Devids Eijers (David Ayer), bet patiesais līderis kļūs zināms rīt, kad studijas paziņos oficiālos rezultātus. Lai arī līderēm kases ieņēmumi nav augsti, to abu budžeti ir nelieli, tāpēc peļņai noteikti vajadzētu sekot.

Klinta Īstvuda beisbola filma «Trouble with the Curve» ar 12,7 miljoniem min uz papēžiem. Filmā Īstvuds pēc četru gadu režisēšanas atgriezies filmēšanas laukumā kā aktieris.

Savukārt pirmā piecnieka beigās atrodas filmas, kuras pirms nedēļas sadalīja pirmās divas vietas. Animācijas filma «Finding Nemo 3D» iekasējusi 9,4 miljonus, bet zombijgrāvējs «Nezūdošais ļaunums: Atmaksa» («Resident Evil: Retribution») ar ievērojamu ieņēmumu kritumu - vien 6,7 miljonus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu