Džons Travolta: Šis ir sliktākais laiks, kad būt slavenam

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu aktieris Džons Travolta uzskata, ka likumiem rūpīgāk jāsargā slavenību privātā dzīve, lai neatkārtotos tādi gadījumi kā Lielbritānijas prinča Viljama sievas Ketrīnas attēlu skandāls.

Kā jau ziņots, pagājušajā nedēļā žurnāla «Closer» Francijas izdevums publicēja fotogrāfijas, kurās Kembridžas hercogiene redzama sauļojamies puskaila.

Travolta, kurš pats bieži nonācis dzelteno mediju uzmanības lokā, uzskata, ka šobrīd esot «sliktākais laiks, kad būt slavenam». «Tiesības uz privātumu pastāv neatkarīgi no tā, vai tu esi vai neesi slavens,» viņš piektdien teica intervijā britu telekanālam BBC. «Katram, kura privātajā dzīvē tik ļoti iejaucas, nav paveicies. Vajadzētu jaunu likumu, jo nevienam tas nepatiktu.»

Šā gada maijā divi masieri slaveno aktieri iesūdzēja tiesā par seksuālu uzmākšanos. Lai arī viena no apsūdzībām tika atsaukta, par tām tika plaši ziņots visā pasaulē.

Travolta atklāja, ka vēlējies izbeigt aktiera karjeru pēc 16 gadus vecā dēla Džeta nāves 2009.gadā. Viņš esot apsvēris «aiziešanu no kino, jo kādā brīdī tas vienkārši bija par daudz».

«Taču pēc tam, kad trīs gadus saņēmu baznīcas, fanu un ģimenes atbalstu, es nolēmu atkal atgriezties darbā,» viņš sacīja.

Travolta ir viens no pazīstamākajiem Scientoloģijas baznīcas locekļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu