Gandrīz ideālās vakariņās uzvar Sarmīte Prule (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Noslēgusies TV raidījuma «Gandrīz ideālas vakariņas» ceturtās sezonas pirmā nedēļa. Noslēguma raidījumā ciemiņus uzņēma Anete Volmane, sarīkojot viesiem pārsteigumu - muzikālo priekšnesumu ar savas grupas «Jātnieki» biedriem Sabīni Berezinu un Mārtiņu Jātnieku. Savukārt par uzvarētāju kļuva TV šova «Dejo nost» laureāte Sarmīte Prule, kura balvā saņēma ceļojumu ar «Tallink» kruīza kuģi uz Stokholmu.

Nedēļas garumā gardas vakariņas gatavoja un baudīja pieci sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuri savulaik uzvarējuši kādā no TV šoviem, - Sarmīte Prule («Dejo nost»), Atis Auzāns («Koru kari») Viola Abramova-Mailīte («Dejo ar zvaigzni»), kā arī «Okartes skatuve» dalībniece Anete Volmane un titula Baltijas Robinsons ieguvējs Māris Šveiduks.

Iepriekš dalībnieki jau paspējuši baudīt maltīti latgaļu noskaņā pie Ata Auzāna, izkustēties deju soļos pie Violas, izmēģināt proteīna kokteiļus pie fitnesa čempiona Šveiduka un ļauties jestrām šova dejām pie Sarmītes Prules. Pēdējā, kas uzņēma viesus savas ģimenes mājā, bija Anete Volmane.

Ar mammas un māsas palīdzību satrauktajai Anetei izdevās sagatavot mielastu. Neilgi pēc viesu ierašanās Anete aicināja cienāties ar boli, kurā iekļāva alkoholisko dzērienu sangriju. Kad ciemiņi bija nogaršojuši vīna dzērienu un uzkodas, Volmane aicināja savus grupas biedrus Sabīni Berezinu un Mārtiņu Jātnieku, lai priecētu viesus ar skanīgām dziesmām un sirsnīgu priekšnesumu. Violai tā bija pirmā reize, kad viņa dzirdēja muzikālo trio «Jātnieki» dzīvajā izpildījumā, un par redzēto ļoti priecājās, jo jau iepriekš bija klausījusies un atzinīgi novērtējusi jauniešu profesionālo darbību.

Pēc rezultātu apkopošanas noskaidrojās, ka Anete ir ieguvusi viszemāko punktu skaitu, savukārt Sarmītes Prules profesionāli pagatavotās vakariņas ierindojās pirmajā vietā. Tādējādi Sarmīte balvā saņēma «Tallink» kruīza ceļojumu četrām personām A klases kajītē uz Stokholmu.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu