«Fonoklubs» piedāvā igauņus «Elephants From Neptune» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien plkst. 22 Cēsu «Fonoklubs» piedāvā jaunās Igaunijas rokgrupas «Elephants From Neptune» koncertu, informē Jānis Sildniks, «Fonokluba» pārstāvis.

«Elephants From Neptune» ir viena no daudzsološākajām rokgrupām Igaunijas mūzikas skatuvē, savā neilgajā pastāvēšanas laikā jau aizvadījusi koncertus kopā ar tādām apvienībām kā «Red Hot Chili Peppers» un «Kaiser Chiefs».

Muzikālā ziņā grupu varētu raksturot kā kvalitatīvu sajaukumu starp «Foo Fighters» un «Queens Of The Stone Age» ar nenopietnas attieksmes pieskaņu, kas jūtams arī tās videoklipā. Lielāku atpazīstamību mūzikas kritiķu un fanu vidū «Elephants From Neptune» ieguva, aizvadot trīs koncertus «Tallinn Music Week 2012», kas tās singlam «Can't Come In» pavēra ceļu uz radio ēteriem un grupai pašai - iespēju spēlēt nozīmīgos vasaras festivālos, tai skaitā arī viesojoties Latvijā.

«Ziloņi no Neptūna», atrodoties savā attīstības stadijā, ir uzņēmuši stabilu virzienu un radījuši sajūtu, ka beidzot Igaunijas roka skatuvē kaut kas varētu būt sakustējies.

Par dejām pirms un pēc koncerta gādās Fonokluba rezidents RoflD.

Ieeja koncertā bez maksas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu