«Chelsea» titula aizstāvēšanu sāk ar neizšķirtu pret «Juventus» (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ar neizšķirtu UEFA Čempionu līgas uzvarētāju titula aizstāvēšanu trešdien sāka Anglijas klubs Londonas «Chelsea», kas E apakšgruas mačā ar rezultātu 2:2 savā laukumā nespēja uzveikt Itālijas vienību Turīnas «Juventus».

Lielisku sniegumu cīņas pirmajā puslaikā demonstrēja «Chelsea» komandas brazīliešu pussargs Oskars. Viņš divu minūšu laikā guva divus vārtus (31. un 33. minūtē), izvirzot Anglijas klubu vadībā ar 2:0. Piecas minūtes vēlāk «Juventus» komandai izdevās samazināt rezultātu, precīzs bija Arturo Vidals.

Savukārt neizšķirtu cīņas 80.minūtē panāca Itālijas kluba futbolists Fabio Kvagliarela.

Kopš Čempionu līgas izspēles tās jaunajā formātā nevienam klubam nav izdevies prestižo trofeju izcīnīt divus gadus pēc kārtas.

Aizraujoša cīņa norisinājās G apakšgrupas mačā, kur Spānijas klubs «Barcelona» ar rezultātu 3:2 uzveica Krievijas vienību Maskavas «Spartak».

Par galveno mača varoni kļuva argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi. Viņš mača 72. un 80. minūtē guva divus vārtus un izrāva uzvaru «Barcelona» komandai. Jāatzīmē, ka līdz Mesi pirmajiem gūtajiem vārtiem Spānijas klubs atradās iedzinējos ar 1:2.

F apakšgrupā ar uzvaru iesaistījās Vācijas klubs un pagājušā gada sacensību finālists Minhenes «Bayern», kas ar 2:1 (1:0) savā laukumā uzvarēja «Valencia» futbolistus no Spānijas.

Cīņas 38.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Bastians Šveinšteigers, bet 76.minūtē 2:0 panāca Tonijs Kross. Spēles pēdējā minūtē paragvajietis Nelsons Valdess viesiem vienus vārtus atguva, tomēr cerības uz neizšķirta panākšanu «Valencia» zaudēja kompensācijas laika izskaņā, kad par otro brīdinājumu no laukuma tika noraidīts franču aizsargs Adils Ramī.

A, B, C un D apakšgrupu komandas savas spēles aizvadīja otrdien.

Sacensību astotdaļfinālā iekļūs katras apakšgrupas divas spēcīgākās vienības, bet trešās vietas ieguvējas Eirokausu sezonu turpinās UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Fināls 2013. gada 25. maijā risināsies Vemblija stadionā Londonā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu