Top10: labākie jaunie tīņu popmūziķi (27)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu mūzikas žurnāla «Billboard» labāko jauno mūziķu saraksta pirmajā vietā otro gadu pēc kārtas ierindojies tīņu elks Džastins Bībers (Justin Bieber). Sarakstā apkopots 21 veiksmīgākais mūziķis, kas vēl nav sasniedzis 21 gada vecumu.

«Bībers ir kā supernova tīņu popzvaigžņu pasaulē,» teikts žurnālā. «Viņam piemīt harisma, popularitāte un stils. Šī ir Bībera pasaule.»

Saraksta otrajā vietā iekļuvusi britu puišu grupa «One Direction», kuras dalībnieki ir 18 līdz 20 gadus veci. Grupa ar menedžera Saimona Kauela palīdzību ielauzās ASV mūzikas industrijā tikai pirms pusgada.

Pirmo trijnieku noslēdza 20 gadus vecā dziedātāja Demija Lovato (Demi Lovato), kas šogad kļuva par talantu šova «The X Factor» žūrijas locekli.

Sarakstā iekļuvusi arī dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa (Selena Gomez), ģimenes grupas «Jonas Brothers» dalībnieks Niks Džonass (Nick Jonas) un - viens no britu talantu šova «X Factor» pēdējo sezonu lielākajiem atklājumiem - 19 gadus vecā romu izcelsmes konkursante Šēra Loida (Cher Lloyd).

Topa 9.vietā iekļuvis arī skandalozā Losandželosas hiphopa grupējuma «Odd Future» (OFWGKTA - Odd Future Wolf Gang Kill Them All) dalībnieks Ērls Svītšērts (Earl Sweatshirt).

Top10: labākie jaunie tīņu popmūziķi

1. Džastins Bībers

2. «One Direction»

3. Demija Lovato

4. Skotijs Makrīrijs

5. Maks Millers

6. Selēna Gomesa

7. Porters Robinsons

8. Šēra Loida

9. Ērls Svītšērts

10. Niks Džonass



Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu