Latvijas Karaoke čempionāts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šogad jau trešo gadu pēc kārtas norisināsies Latvijas Karaoke čempionāts, kurā tiks noskaidrots skanīgākās karaoke balss īpašnieks dāmu un kungu kategorijā. Līdz šim jau notikuši seši atlases posmi (Daugavpilī, Aizkrauklē, Bauskā, Ventspilī, Limbažos un Ogrē), bet vēl līdz 23. septembrim ir iespēja piedalīties un parādīt sevi Rīgā notiekošajās kvalifikācijās un pretendēt uz vietu čempionāta pusfinālā un finālā.

Fināla uzvarētāji savā īpašumā iegūs ne tikai titulu – Latvijas Karaoke čempions 2012, bet arī demo albumu no producentu un skaņu ierakstu studijas Antex, balvas no Operative.
Bez balvām nepaliks arī pārējie pusfināla un fināla dalībnieki, jo katrs no viņiem iegūs balvu no Tallink – biļeti Latvijas Karaoke čempionāta 2012 after party kruīzam Rīga – Stokholma – Rīga uz prāmja Romantika, kur labākie karaoke dziedātāji no visas Latvijas varēs atpūsties.
Konkursa organizatori ir parūpējušies arī par to, lai ikviens interesents, kas vēlas piedalīties Latvijas Karaoke čempionāta 2012 after party, biļetes kruīzam Rīga – Stokholma – Rīga uz prāmja Romantika varētu iegādāties par īpašām cenām.

Rīgā iespēja dziedāt ir šādās kvalifikācijas vietās:
ceturtdienās no plkst. 22:00 krodziņā «Folkklubs Ala Pagrabs» (Rīga, Smilšu iela 16);
piektdienās un sestdienās no plkst. 22:30 bārā «Paddy Whelans» (Rīga, Grēcinieku iela 4);
katru dienu no plkst. 21:00 klubā «Friends» (Rīga, Elizabetes iela 55, 1. stāvs).

Līdz 29. septembrim no katras Rīgas kvalifikācijas vietas tiks izvēlēti divi labākie dziedātāji (dāmu un kungu konkurencē), kuriem būs iespēja piedalīties Latvijas Karaoke čempionāta 2012 pusfinālā 5., 6. oktobrī, un, iespējams, arī cīnīties par uzvaru finālā - 12. oktobrī.
Gan Latvijas Karaoke čempionāta 2012 pusfināls, gan fināls notiks klubā «Friends» (Rīga, Elizabetes iela 55, 1. stāvs ieeja no Brīvības ielas puses).

Konkursa žūrijas sastāvā savu dalību jau ir apstiprinājuši: Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Marts Kristiāns Kalniņš, Samanta Tīna, Anita Intaite (Košā), Edgars Krūmiņš no Skyforger.

Aicinām ikvienu interesentu piedalīties! Jūs vēl varat paspēt!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu