Tribuncovam «hat-trick» uz rezultatīva piespēle BAČ spēlē (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Ar trim gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē otrdien izcēlās Latvijas aizsargs Atvars Tribuncovs, bet viņa pārstāvētā «Gomeļ» komanda ar rezultātu 9:3 (2:2, 4:0, 3:1) savā laukumā sagrāva Soļigorskas «Šahtjor» vienību.

Tribuncovs guva savas komandas sestos, astotos un devītos vārtus, vienu reizi izceļoties vairākumā.

Savukārt ar rezultatīvu piespēli aizsargs palīdzēja vienībai gūt ceturtos vārtus.

Tribuncovs maču pabeidza ar divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Sešās turnīra spēlēs aizsargs tagad guvis trīs vārtus un veicis četras rezultatīvas piespēles.

Vēl no Latvijas hokejistiem BAČ pieteikts jaunais uzbrucējs Ivans Dmitrijevs no «Mogiļev» komandas, tomēr otrdienas cīņā, kurā viņa klubs ar 1:8 (0:2, 1:5, 0:1) viesos zaudēja Žlobinas «Metallurg» komandai, spēlētājs atkal nebija mača pieteikumā.

Latvijas čempionvienība «Liepājas metalurgs» BAČ spēlē otrdien ar 1:0 savā laukumā pieveica Grodņas «Ņeman» vienību, kas ir pagājušās sezonas līgas vicečempioni.

Čempionāts tiek aizvadīts trīs posmos. Pirmajā visas 11 komandas savā starpā izspēlēs četrus apļus, bet otrajā vienības tiks sadalītas divās grupās. A grupā tiks iedalītas komandas, kuras pēc pirmā posma ieņems 1.-6.vietu, bet B grupā sacentīsies komandas no 7. līdz 11.vietai. Otrajā posmā komandas grupās izspēlēs vēl divus apļus.

Savukārt izslēgšanas spēļu turnīram kvalificēsies visas A grupas komandas un divas labākās B grupas komandas.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu