TV šovu uzvarētāji turpmāk vakariņos kopā (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 raidījums «Gandrīz ideālas vakariņas» ir atgriezies, lai priecētu skatītājus ar kulinārijas gardumiem, jautrām sarunām un negaidītiem piedzīvojumiem. Šonedēļ raidījumu sērijās varēs vērot īstas čempionu vakariņas, jo visu nedēļu maltītes gatavos iepriekšējo TV šovu uzvarētāji. Pirmais, kas demonstrēja savas pavāra prasmes, ir spēcīgais Māris Šveiduks, kurš reiz ieguvis Baltijas Robinsona titulu.

Uz Māra Šveiduka gatavoto mielastu devās šovu laureāti Atis Auzāns («Koru kari»), Viola Abramova – Mailīte («Dejo ar zvaigzni»), Sarmīte Prule («Dejo nost»), kā arī «Okartes skatuve» dalībniece Anete Volmane. Šveiduks ciemiņus izvēlējās uzņemt nevis savās mājās, bet gan viesu namā netālu no Liepājas, paskaidrojot, ka mājas tomēr ir privāta teritorija.

Pēc iepirkšanās veikalā un tirgū, kur tika sagādāti nepieciešamie produkti, Māris steidzās sākt gatavot maltīti. Pirmais, ko Šveiduks, kā jau čempions fitnesā, piedāvāja viesiem, bija proteīna kokteilis, un ciemiņi neslēpa savu sajūsmu par tā lielisko garšu. Pēc dzērienu baudīšanas Māris aicināja viesus izbaudīt sarūpētās atrakcijas, kurās bija iekļāvis gan kamīna kuršanu bez sērkociņiem, gan bumbu mētāšanas sacensības. Šveiduka kavēšanās atmiņās par sen aizvadīto šovu uz vientuļas salas turpinājās arī pamatēdiena tiesāšanas laikā. Galveno maltīti Māris nodēvēja par «Robinsonu diendusas sapni» un pieteica kā maltīti, par kuru visvairāk sapņojis izdzīvošanas šova laikā. Norisinoties sarunām, Šveiduks aicināja malkot vīnu, kas Sarmītei Prulei nebija pa prātam, jo ar alkoholu «Dejo nost» uzvarētāja ir uz jūs.

Pamatīgu samulsumu radīja saldais ēdiens, kura nosaukumu «Krāsainie paukšķi Fudzijamas sniegā» neviens no dalībniekiem nevarēja atkost. Viola Abramova-Mailīte apgalvoja, ka pirmo reizi dzird vārdu «Fudzijama» (augstākais kalns Japānā), savukārt Sarmīte Prule pat nespēja izrunāt Māra sagatavotā deserta nosaukumu.

Namatēvs centās noskaidrot, kādā TV šovā viņa viesi nevēlētos piedalīties. Atklājās, ka divas no dāmām nelabprāt dotos uz pelnrušķīšu vai princešu šoviem, savukārt Anete Volmane uzskata, ka nespētu ēst tārpus «Baiļu faktora» cienīgā šovā. Jāpiebilst, ka Atis Auzāns mīklaini atbildēja uz šo jautājumu ar frāzi: «Es jau tādā esmu piedalījies.»

Māris par savu padarīto darbu bija sajūsmā un uzskatīja, ka trāpījis desmitniekā. Viņa uzskati nebija kļūdaini, jo Atis Auzāns tiešām piešķīra Šveidukam vērtējumu – desmit. Diemžēl Baltijas Robinsons trāpīja tikai vienā desmitniekā un pat dāvinātās grāmatas par izdzīvošanu uz salas nepalīdzēja iegūt maksimālo punktu skaitu. Anete un Viola vakariņas novērtēja ar devītnieku, savukārt Sarmīte piešķīra tikai astotnieku.

Nākamajā raidījumā šovu čempioni viesosies pie Violas Abramovas-Mailītes, kur gaidāms lustīgs vakars deju pavadībā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu