Roberts Bukarts nosūtīts uz «Liepājas metalurgu» (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Roberts Bukarts nosūtīts uz vienības fārmklubu «Liepājas metalurgs», TVNET atklāja kluba preses sekretārs Jānis Stepītis.

22 gadus vecais Bukarts uz «Liepājas metalurgu» nosūtīts, lai nezaudētu spēļu praksi. Nepieciešamības gadījumā Bukartu atkal var izsaukt atpakaļ uz «Dinamo» vienību.

Pirmo spēli Baltkrievijas atklātajā čempionātā (BAČ) Bukarts aizvadīs jau šovakar pret Grondņas «Neman» hokejistiem.

Jaunās KHL čempionātā Bukarts laukumā devās tikai divās spēlēs, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. Latvijas uzbrucējs vidēji laukumā pavadīja astoņas minūtes un 15 sekundes. Viņa lietderības koeficients ir neitrāls.

Bukarts Rīgas «Dinamo» komandu pārstāv kopš 2009.gada. Kopumā uzbrucējs vienības rindās aizvadījis 115 spēles, kurās guvis 11 vārtus un izdarījis 9 rezultatīvas piespēles partneriem.

TVNET jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļā uz «Liepājas metalurgu» tika nosūtīts aizsargs Rodrigo Laviņš un uzbrucējs Ģirts Ankipāns.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu