«Gandrīz ideālās vakariņās» TV šovu uzvarētāji (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 17.septembra TV3 un tv3play.lv atgriežas skatītāju iemīļotākais raidījums «Gandrīz ideālas vakariņas», kurš tagad visus priecēs piecas dienas nedēļā - tas nozīmē vēl vairāk garšīgu ēdienu un pārsteigumu! Gandrīz ideālu vakariņu 4. sezona būs visgarākā raidījumu vēsturē, jo turpināsies teju līdz Ziemassvētkiem.

Raidījuma producents Kristaps Valdnieks sola, ka šajā sezonā būs daudz interesantu dalībnieku, jo radošā komanda plānojusi doties arī vairākos izbraukumos ārpus Rīgas. «Mēs aicinām pieteikties cilvēkus no visas Latvijas. Jo vairāk pieteikumu būs no kādas konkrētas pilsētas vai visa novada, jo lielāka iespēja, ka tieši uz turieni dosimies,» sola producents.

Līdztekus tam, protams, būs arī slavenības - jau pirmajā ētera nedēļā

visi kopā viesosimies pie Latvijā populāru televīzijas šovu uzvarētājiem.

Viena no «Gandrīz ideālu vakariņu» 1.nedēļas dalībniecēm, šova «Dejo nost!» uzvarētāja Sarmīte Prule atzina: «Piedalīšanās vakariņās ir kā piecu dienu ceļojums, un es pat pirmās dienas nezināju, ka uzvarētājam paredzēta balva. Process ir tik aizraujošs, ka tu izbaudi katru minūti.»

Artūrs Skrastiņš
Artūrs Skrastiņš Foto: LETA

Šobrīd «Gandrīz ideālas vakariņas» (oriģinālā Come dine with me) ir viens no pasaulē visveiksmīgākajiem formātiem, kas turpina iekarot skatītāju simpātijas daudzviet. Kopumā raidījumi pēc šī formāta tiek veidoti 28 dažādās valstīs, piemēram, Lielbritānijā, Francijā, Vācijā, Zviedrijā, Turcijā, Dānijā un citās. «Gandrīz ideālas vakariņas» tiek veidots pēc britu televīzijas kompānijas ITV licences, un Lielbritānijā raidījums tiek demonstrēts ar lieliskiem panākumiem jau vairākas sezonas pēc kārtas. TV3 ir prieks šo pozitīvo un jautro izklaidi piedāvāt arī Latvijas skatītājiem.

No 17.septembra katru darba dienu pl. 18:00 TV3 un tv3play.lv «Gandrīz ideālas vakariņas», un tā 14 nedēļas no vietas!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu