Nacionālais teātris aktīvi rosīsies Kalnciema tirdziņā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 15.septembrī, Latvijas Nacionālais teātris ar savu stendu aktīvi piedalīsies Kalnciema tirdziņā, kur piedāvās iegādāties absolūtu Latvijas preci – biļetes uz teātra izrādēm, īpaši latviešu autoru darbu iestudējumiem, informē teātra pārstāve Līga Rimšēviča.

Teātris būs pieskaņojies konkrētās dienas tirdziņa tēmai – ziemas krājumi tirdziņā. Atraktīvi noformētajā stendā Nacionālā teātra sarūpēto preci reklamēs un tirgos teātra aktieri.

«Savā stendā tirgosim biļetes ne tikai uz «Jasmīns. Pārdaugava», bet arī citām izrādēm. Mūsu stends būs atraktīvi noformēts, būsim atbilstoši tirdziņa tematikai visu sapildījuši burkās. Tirgotāji, protams, būs aktieri,» atklāj teātra pārstāvji.

Kas gaidāms Ziemas krājumu tirdziņā (15. sept. plkst.10-16)? Kurzemnieku uzkrājumi - dažādi ievārījumi, sīrupi, marinējumi, konservi. «Zelta zaptes» ar meža un dārza ogu piedāvājumu. Z/s «Smiltsērkšķi» tirdziņā piedāvās smiltsērkšķu sulu, eļļu, džemu, sīrupu un citus labumus. Būs Latvijā audzēta paprika, daudz gardu ābolu, septiņu veidu skābētie kāposti, kāpostu salāti, kā arī štovēti kāposti. Kā arī dažādi dārzeņi, vēlās avenes, dzeltenie tomāti, Latvijas pesto, jaunā ķirbju raža un citas veselībai noderīgas lietas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu