Hjūstones nāve bija šā gada šokējošākā slavenību ziņa

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Dziedātājas Vitnijas Hjūstones pēkšņā nāve bija šā gada šokējošākais notikums slavenību pasaulē, liecina šonedēļ publicēta aptauja.

Aptauju veica amerikāņu žurnāls «Parade» un slavenību jaunumu portāls «omg!». Tajā tajā piedalījās 56 tūkstoši cilvēku, no kuriem puse par šokējošāko notikumu uzskatīja Hjūstones nāvi.

Otro vietu ieņēma filmu sērijas «Twilight» («Krēsla») zvaigznes Kristenas Stjuartes atzīšanās neuzticībā draugam un ekrāna partnerim Robertam Patinsonam, kas ieguva 21 procentu balsu.

Pirmajā trijniekā ar 14 procentiem balsu iekļuva Holivudas pāra Toma Krūza un Keitijas Holmsas šķiršanās.

Sešus procentus balsotāju pārsteidza realitātes šova «Jersey Shore» ballīšu karalienes Snūkijas paziņojums par grūtniecību. Šokējošāko mirkļu sarakstā iekļuva arī kanāla CNN diktora Andersona Kūpera paziņojums, ka viņš ir homoseksuāls, aktrises Demijas Mūras došanās uz rehabilitācijas klīniku un aktieru Breda Pita un Andželinas Džolijas ilgi gaidītā saderināšanās.

Foto: Itar-Tass/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu