Viljams un Ketrīna iesūdz tiesā Francijas žurnālu «Closer» (8)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas kroņprincis Viljams un viņa sieva princese Ketrīna piektdien Francijas tiesā iesūdzējusi Francijas žurnālu «Closer» par privātuma pārkāpšanu, publicējot Ketrīnas kailfoto.

Svētā Džeimsa pils apstiprināja, ka Kembridžas hercogs un hercogiene Francijā ir sākuši tiesisko procesu pret žurnāla «Closer» izdevējiem.

«Closer» galvenā redaktore Florānsa Pio skaidroja, ka villas «Viscount Linley» Francijas dienvidos terase, kurā sauļojamies nofotografēta Kembridžas hercogiene un viņas vīrs, ir skaidri redzama no netālu esošā ceļa.

Fotogrāfijas uzņēmis «profesionāls fotogrāfs, ar kuru jau iepriekš esam sadarbojušies», teica «Closer» redaktore, piebilstot, ka izdevums bija informēts par Kembridžas hercoga un hercogienes ierašanos netālajā Marseļā ar Lielbritānijas nacionālās aviokompānijas «British Airways» reisu.

Pēc «Closer» paziņojuma, ka fotogrāfijas tiks publicētas, Viljama un Ketrīnas pārstāvji pauda sašutumu, sakot, ka tas atgādina par preses pievērsto uzmanību Viljama mātei princesei Diānai, kas, bēgot no paparaci, 1997.gadā gāja bojā Parīzē.

Britu karaliskās ģimenes pāra, kas pašlaik uzturas vizītē Malaizijā, pārstāvju izplatītajā paziņojumā norādīts, ka Viljamu un Ketrīnu «ļoti apbēdināja ziņa, ka Francijas izdevums un fotogrāfs ir pārkāpuši viņu privātuma robežas tik groteskā un pilnīgi neattaisnojamā veidā». Karaļnams atzina, ka fotogrāfijas ir īstas.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu