Suri Krūza sāk mācīties skolā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Šonedēļ aktieru Keitijas Holmsas un Toma Krūza meitiņai Suri sākās pieaugušo dzīve - viņa sāka mācības kādā no Ņujorkas privātskolām. Mācības šajā «alma mater» Suri vecākiem gadā izmaksās apaļus 40 tūkstošus dolāru.

Žurnālistiem izdevās nofotografēt sešus gadus veco meiteni, kad viņa kopā ar mammu pirmo reizi devās uz skolu. Savukārt meitenes tēvs Toms Krūzs diemžēl neparādījās, lai gan sākotnēji šķita, ka vecāki spēs pārvarēt nesaprašanos un šajā meitai tik svarīgajā dienā uz skolu dosies abi. (Video par Suri pirmo skolas dienu: http://www.huffingtonpost.com/2012/09/11/suri-cruise-first-day-private-school-tom-cruise-absent_n_1874608.html)

Spriežot pēc Suri sejas izteiksmes, vismaz pagaidām perspektīva mācīties kopā ar vairākiem simtiem citu bērnu meiteni neiepriecina, jo pastaigu un bezrūpīgo rotaļu laiks ir beidzies.

Par notikušo nepriecājas arī vecāki, kuru bērni mācās «Avenues» privātskolā. Skolas pārstāve viņu pozīciju komentē šādi: «Jau divu bērnu vecāki man ir zvanījuši un teikuši, ka viņu mīlīgās meitenītes ir ļoti viegli sajaukt ar Suri. Visām meitenēm būs jāvalkā skolas forma, tādēļ vecāki uztraucas, ka visur esošie paparaci Suri vietā fotografēs viņu lolojumus.»

Citi vecāki gan neesot noskaņoti tik pesimistiski. Kāds deviņus gadus vecu dvīņu tēvs centies pārējos vecākus nomierināt: «Pagaidām nekas briesmīgs nenotiek. Viņi [fotogrāfi] prot slēpties, un pagaidām mēs viņus te neesam manījuši. Viņu [Suri] es arī neesmu redzējis un mēs, vecāki, par to neko nezinām.»

Jāpiebilst, ka mazajai modes dāmai Suri nāksies uz skolu doties formas tērpā, valkājot baltu polokreklu vai blūzīti komplektā ar pelēkām vai melnām biksēm (varianti - svārki vai šorti). Tā kā skolā ir atļauts valkāt dažādu krāsu aksesuārus, Suri pirmajā dienā matos bija iesējusi rozā lenti, saskaņojot to ar savu mugursomu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu