Erotiskais supergrāvējs jau grāmatnīcu plauktos (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Intīmpreču veikalā «SexyStyle» ar dziedātājas Samantas Tīnas erotisko dziesmu repertuāru un seksologa Artūra Šulca, psihoterapeites Ainas Poišas un radiogeišas Ievas Adamss jeb Ievas Lejiņas komentāru par vienmēr aktuālo tēmu – seksu tika atklāta grāmatas «Greja piecdesmit nokrāsas» prezentācijas ballīte.

Grāmata īsā laika posmā kļuvusi skandaloza

Grāmatnīcu plauktos jau nonācis erotiskais supergrāvējs «Greja piecdesmit nokrāsas». Grāmata īsā laika posmā kļuvusi skandaloza un pārdota vairāk nekā 30 miljonos eksemplāru 37 valstīs. Daudzviet pasaulē tā ir aizliegta, dažas organizācijas gatavojas to sadedzināt raganu sārtā, tomēr cilvēki to lasa. Tādu ažiotāžu pasaule nav piedzīvojusi kopš Dena Brauna romāna «Da Vinči kods» laikiem.

Kaisles pilnās grāmatas prezentācijas ballīte norisinājās intīmpreču veikala «SexyStyle» telpās. Ballītes gaisotne bija erotiski uzlādēta, jo visapkārt defilēja puiši ar atkailinātiem torsiem, turklāt visapkārt, kur vien veries, dažnedažādas kārdinošas seksa rotaļlietas.

Ieva Adamss: «Sekss nesākas gultā, bet virtuvē!»

Seksīgā latviešu dziedātāja Samanta Tīna klātesošos priecēja ar savu erotisko dziesmu repertuāru. Turklāt īpaši pikantas diskusijas par vienmēr aktuālo tēmu – seksu - izvērtās seksologa Artūra Šulca, psihoterapeites Ainas Poišas un radiogeišas Ievas Adamss starpā. Kā atklāja Aina Poiša, sekss jau nesākas tikai gultā, uz ko Ieva Adamss piebilda, ka sekss pāra starpā var sākties jau virtuvē. Viesi diskutēja par grāmatas «Greja piecdesmit nokrāsas» ietekmi uz demogrāfisko situāciju.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu