Streļčenoks cer, ka «Latvenergo» lietu iztiesās četru gadu laikā (1)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks cer, ka tā dēvēto «Latvenergo» lietu izdosies iztiesāt nākamo četru gadu laikā, tomēr atzīst, ka šāds skatījums ir «pārāk optimistisks».

«Ceru, ka mana termiņa laikā tā tiks iztiesāta, četri gadi vēl ir palikuši,» ceturtdien LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja Streļčenoks.

Vienlaikus viņš pieļāva, ka process varētu būt arī ilgāks, ņemot vērā citu lietu pieredzi, kas patlaban atrodas iztiesāšanas stadijā.

«Jebkurā gadījumā es ceru, ka nākotnē tiesas process būs daudz ātrāks,» uzsvēra KNAB priekšnieks.

Jau vēstīts, ka KNAB 11.septembrī paziņoja, ka prokuratūrai nodod Latvijas energoapgādes kompānijas «Latvenergo» lietu, lūdzot apsūdzēt 17 personu saistībā ar amatpersonu kukuļošanu uzņēmuma realizētajos Pļaviņu HES un TEC-2 rekonstrukcijas projektos. Kopumā «Latvenergo» amatpersonām un darbiniekiem, pēc KNAB uzskata, kukuļos nodoti aptuveni astoņi miljoni eiro.

KNAB kriminālprocesu šajā lietā sāka 2010.gada 14.jūnijā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu