«Zemgale/JLSS» vārtsargam treniņa laikā pārgriezts kakls (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Hokeja kluba «Zemgale/JLSS» vārtsargs Reinis Repšs otrdien treniņa laikā guva nopietnu traumu – viņam ar slidu pārgriezts kakls, vēsta «Zemgales Ziņas». Komandas vadība vēl neprognozē, kad spēlētājs varētu būt atkal ierindā, taču viņa stāvoklis pašlaik ir stabils.

Komandas direktors Ģirts Pommers «zz.lv» informē, ka trauma gūta, vienam no uzbrucējiem «ejot uz vārtiem»: «Parasti vārtsargi ir tie, kas ir visvairāk aizsargāti un reti gūst traumas. Šoreiz vienkārši gadījās neveiksmīga epizode, jo ar vārtsarga ekipējumu viss bija kārtībā.»

Kluba vadība pašlaik neprognozē, kad Repšs varētu atkal turpināt treniņu un spēļu procesu. «Viņa stāvoklis ir stabils,» piebilst Pommers.

Viņš uzteic komandas spēlētājus, kas arī sniedza biedram pirmo palīdzību, bet pēc tam devās uz slimnīcu, lai vajadzības gadījumā ziedotu asinis. «Ceru, ka šovakar puiši saņemsies un nospēlēs labi.»

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Zemgales reģiona pārstāve Rita Dobriņina stāsta, ka asiņošanu izdevies apturēt uz vietas. «Sportists aizvests uz Jelgavas slimnīcu, kur brūce aizšūta un veiktas citas nepieciešamas manipulācijas,» piebilst «ātrās palīdzības» ārste.

Trešdien pulksten 19.30 Jelgavas hallē «Zemgale/JLSS» Latvijas čempionāta spēlē tikties ar «Rīga 96» hokejistiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu