Mināža atbalstījusi Romniju tāpēc, ka iejutusies tēlā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu repere Nikija Mināža dziesmā atbalstīja ASV prezidenta vēlēšanu republikāņu kandidātu Mitu Romniju tikai tāpēc, ka viņai patīkot iejusties dažādos tēlos, taču patiesībā atbalstot demokrātu Baraku Obamu.

Pagājušonedēļ iznākusī Mināžas dziesma lika klausītājiem domāt, ka dziedātāja atbalsta Romniju. «Es atbalstu republikāņus un balsošu par Romniju / Jūs, sliņķi, sap**at ekonomiku,» Mināža teica dziesmā «Mercy», kas ierakstīta kopā ar reperi «Lil Wayne».

Taču tagadējais ASV prezidents Obama nesenā intervijā pieļāva, ka Mināža tomēr neatbalsta sāncenšus. «Viņai par to bija dziesma, neliels reps. Taču viņai patīk iejusties dažādos tēlos,» viņš teica intervijā Floridas radiostacijai «Power 95.3».

Mināža apstiprināja, ka patiešām esot tikai iejutusies jaunā tēlā. «Ha! Paldies, ka sapratāt manu radošo humoru un sarkasmu, prezidenta kungs,» viņa tvītoja. «Gudrie jau vienmēr saprot. Sūtu jums savu mīlestību un atbalstu. Kādreiz varēšu saviem mazbērniem stāstīt, ka pirmais melnādainais ASV prezidents atrada laiku, lai parunātu par mani.»

Šogad Mināža izdeva otro albumu «Pink Friday: Roman Reloaded», kā arī devās pirmajā Lielbritānijas koncertturnejā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu