Latvijā aktuāls jautājums - «Kā izglābt laulību?» (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Romantiskā filma «Kā izglābt laulību» («Hope Springs») izrādījusies gana spēcīga, lai šonedēļ Latvijas kinoteātros no pirmās vietas izstumtu pēdējo četru nedēļu līderi - jaunāko «Pixar» animācijas filmu «Drošsirde» («Brave»), ziņo «kinokino.lv».

Aktrise Merila Strīpa vēlreiz apliecinājusi, ka viņas filmas Latvijā ir pietiekami lielā cieņā. Tām, protams, lielākoties nav kases grāvēja potenciāls, bet vismaz ap 10 tūkstošiem skatītāju ir reāls cipars teju katrai filmai. Līdzīgu rezultātu ir gatava sasniegt arī «Kā izglābt laulību», jo pirmajā nedēļas nogalē savākti jau 2824 skatītāji.

Anotācija. Pēc 30 laulībā pavadītiem gadiem Keja (M.Strīpa) saprot, ka viņas ģimenes dzīve vairs nav tāda, kādai tai vajadzētu būt. Uzzinot par slaveno psiholoģijas guru Berniju Feldu (S.Karels), kas specializējas ģimenes attiecībās, viņa pierunā savu ietiepīgo vīru Arnoldu (T.L.Džonss) doties pie daktera Felda uz mazpilsētu Greithoupspringsu, lai piedalītos nedēļu ilgā psihoterapijas seansā un atjaunotu dzirksteli attiecībās.

Lieki piebilst, ka šajā laikā laulātais pāris viens par otru ir spiesti uzzināt pārsteidzošas lietas.

Filmu izrāda Rīgas lielākajos kinoteātros - «Kino Citadele», «Cinamon» un «Multikino».

Lai arī «Drošsirde» ir atkāpusies no pirmās vietas, tā joprojām uzrāda ļoti labus apmeklētības rādītājus. Šoreiz savākti 2239 skatītāji, bet to kopējais skaits nu jau tuvojas apaļiem 50 tūkstošiem.

Desmito nedēļas nogali pēc kārtas savu vietu Latvijas top trijniekā saglabā animācijas hits «Ledus laikmets 4: Kontinentu dreifs» («Ice Age 4: Continental drift»). To noskatījušies 1936 cilvēki, un tā vien šķiet, ka franšīzes ceturtā daļa kļūs par visskatītāko Latvijā, apsteidzot savus priekšgājējus.

Ceturtajā vietā atrodas trilleris «Borna mantojums». To noskatījušies 1843 cilvēki, bet kopējā apmeklētība jau šonedēļ varētu pārsniegt 10 tūkstošus.

Pirmo piecnieku noslēdz Ādama Sandlera (Adam Sandler) «Svētdienas tētuks» («That`s My Boy»), kuru noskatījušies 1138 cilvēki. Vēl jāmin, ka otrs nedēļas jaunums «Nolaupīšana» ar 678 skatītājiem ieņem desmito vietu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu