Pētījums: Emma Vatsone ir «bīstamākā» slavenība internetā (2)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Internetā visbīstamāk meklēt informāciju par aktrisi Emmu Vatsoni, jo hakeri viņu lieto kā slazdu, lai piekļūtu interneta lietotāju personiskajiem datiem un izplatītu datorvīrusus.

Interneta lietotāju drošību apdraud viens no astoņiem meklētāju rezultātiem, kas saistīts ar 22 gadus veco «Harry Potter» («Harijs Poters») franšīzes aktrisi, noskaidrots ASV datu drošības uzņēmuma «McAfee» pētījumā.

«McAfee» šādu pētījumu veic sesto reizi. Kompānija iesaka interneta lietotājiem uzmanīties no datorvīrusiem, līdz kuriem aizved saīsinātas URL adreses, kas nosūtītas uz e-pastu, īsziņā vai sociālajos tīklos.

Pagājušogad par «bīstamāko» sieviešu dzimuma slavenību tika atzīta modes realitātes šova «Project Runway» vadītāja un modele Heidija Kluma. Eksperti aplēsa, ka viens no desmit meklēšanas rezultātiem aizved uz ļaunprātīgi veidotu saturu.

Vienīgais vīrietis, kas šogad iekļuva interneta lietotājiem bīstamāko slavenību divdesmitniekā, bija amerikāņu televīzijas seja Džimijs Kimels.

Saraksta augšgalā galvenokārt ierindojas filmu zvaigznes, nevis dziedātājas. To vidū ir amerikāņu aktrises Džesika Bīla, Eva Mendesa un Halle Berija, kā arī dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu