Klajā nāk Rasela un Sabīnes Berezinas albums (33)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Šovakar, 7.septembrī, Rīgā, «Sapņu fabrikā» notiks dziedātāju Rasela jeb Ruslana Kuksinoviča un Sabīnes Berezinas albuma «Dzīvo brīvi» prezentācijas pasākums. Pasākumā piedalīsies arī vairāki viesmākslinieki, kuru vidū būs grupa «PeR», dīdžejs Roberts Lejasmeijers, dīdžejs Kristaps Rungainis un «Kabelitoo», informē Neatkarīgās mūzikas producentu grupas pārstāvis Mārtiņš Marts Matisons.

Dziesmu albuma nosaukums «Dzīvo brīvi» aizgūts no mūziķu pēdējā singla. Dziesmai tapis arī videoklips. Dziesmas videoklipu interneta vietnē «YouTube» pāris nedēļu laikā noskatījās vairāk nekā pusmiljons cilvēku.

Jaunajā albumā var dzirdēt jau tādus zināmus skaņdarbus kā «Esi man klāt», «Dzīvo brīvi», «Lec, lec», «Kā tu dejo», «Neaizej», «Laiku pa laikam», kā arī vēl nedzirdētas kompozīcijas. Albumā ir iekļautas 22 oriģinālkompozīcijas, un tajās pārsvarā dominē latviešu valoda, bet ir arī dažas dziesmas krievu un angļu valodā.

Singli «Esi man klāt» un «Dzīvo brīvi», neskatoties uz to, ka ir latviešu valodā, tiek spēlēti jau Igaunijas un Lietuvas radiostacijās, kur gūst lielu klausītāju atsaucību, norādīja Matisons.

Visu dziesmu producents un mūzikas autors ir Rasels, kurš albumu ir veidojis mūsdienīgā elektropopa, repa un R'n'B stilā. Pārsvarā dziesmu tekstu autors ir pats Rasels, bet vairākām dziesmām autori ir arī Oskars Deigelis, Ineta Atpile-Jugane un citi.

Rasels un Sabīne Berezina
Rasels un Sabīne Berezina Foto: Publicitātes foto

Albuma ierakstā piedalījušies arī viesmākslinieki, kuru vidū ir Samanta Tīna, amerikāņu R'n'B dziedātājs Džons Maikls, LieneCandy, Aivo Oskis, Oskars Deigelis un citi.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz albuma prezentācijas pasākumu var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu