Rīgā «Junior Boys» un «Elvi/Dunian» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šonedēļ, 6.septembrī Rīgā gaidāmo kanādiešu elektroniskās popmūzikas dueta «Junior Boys» koncertu gandrīz teātrī «Artelis» iesildīs pašmāju elektroniskās mūzikas duets «Elvi/Dunian», informē koncerta rīkotāji «SKYR».

«Elvi/Dunian» ir sadarbība starp diskžokeju, elektroniskās mūzikas producentu «Elvi Soulsystems» un multiinstrumentālistu, producentu «Dunian». Abu radītais skanējums atspoguļo mākslinieku vēl neizdibinātās muzikālās šķautnes.

Piemēram, pats «Dunian» par kopīgu muzikālo gaitu uzsākšanu ar kolēģi «Elvi» stāsta: «Neskaitāmas reizes bijām nejauši saskrējušies dažādās pilsētas vietās, līdz vienu dienu es satiktu Elvi pasākumā, kas notika divus stāvus zem manas studijas. Pēc pāris kopīgām sesijām šajā studijā mēs jau strādājām plecu pie pleca, lai radītu mūziku, kuru neviens no mums vēl līdz šim nebija dzirdējis.»

Jau ziņots, ka 6.septembrī ar savu pirmo un līdz šim vienīgo koncertu Latvijā gandrīz teātrī «Artelis» Rīgā viesos elektroniskās popmūzikas apvienība «Junior Boys» no Kanādas.

Elektroniskās mūzikas duets ir dibināts 1999.gadā Kanādas Ontario provinces pilsētā Hamiltonā. To izveidojuši Džeremijs Grīnspans un Džonijs Dārks. Ievērojot to, ka mūziķiem neizdevās gūt panākumus, Dārks grupu atstāja, bet Grīnspanam pievienojās Mets Daidemass. Pēc pirmā mini albuma un draudzības ar mūziķiem «Fennesz» un «Caribou» duetu pamanīja izdevniecība «Domino», un turpmākie studijas albumi izdoti jau ar tās gādību.

www.skyr.wordpress.com

Biļetes uz koncertu nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē «www.bezrindas.lv».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu