Klausies jauno «The xx» albumu vēl pirms tā izdošanas! (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no pēdējo gadu kritiķu visatzinīgāk vērtētajām muzikālajām apvienībām, «The xx» tīmeklī piedāvā noklausīties savu jauno albumu «Coexist» vēl pirms tā oficiālās izdošanas.

Otrā studijas plate «Coexist» seko «The xx» debijas paštitulētajam ierakstam, kas pirms trim gadiem mūziķiem atnesa pasaules mūzikas kritiķu atzinību un prestižo «Mercury» balvu, ko pasniedz par labāko Lielbritānijas ierakstu.

Oficiāli albums tiks izdots 10.septembrī, taču jau šobrīd mūziķi piedāvā straumēšanas režīmā (skatīt zemāk!) noklausīties visas 11 «Coexist» dziesmas. Līdz šim mūziķi oficiāli izdevuši divus skaņdarbus - albumu ievadošo «Angels» un «Chained».

Klausies albumu šeit!

Jau vēstīts, ka jaunā ieraksta producenta pienākumus uzņēmies kolektīva dalībnieks Džeimijs Smits, kas pazīstams arī kā Jamie XX un ir sadarbojies ar vairākām pasaules mūzikas zvaigznēm. Pēc ieraksta izdošanas grupa ieplānojusi koncertturneju pa Lielbritāniju.

«The xx» albuma «Coexist» dziesmu saraksts

Angels

Chained

Fiction

Try

Reunion

Sunset

Missing

Tides

Unfold

Swept Away

Our Song

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu