Kroufordes meita debitē uz skatuves

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Supermodele Sindija Krouforde neapšaubāmi ir pieradusi pie uzmanības - kad viņa parādās kādā publiskā vietā, visi skatās tikai uz viņu. Taču šoreiz viņa iejutās savas 11 gadu vecās meitas Kaijas Gerberas atbalstītājas lomā - pirms dažām dienām supermodeles atvase piedalījās Malibu notiekošajā karnevālā.

Kopā ar saviem draugiem Kaija dziedāja uz skatuves, kamēr viņas vecāki notiekošo vēroja, sēžot skatītāju zālē. Vienlaikus Kaija demonstrēja lieliski iestudētas deju kustības, un labi bija redzams, ka plastiku meitene mantojusi no mammas. (Bildes aplūkojamas šeit: http://eg.ru/daily/worldstars/33654/).

Kaiju jau sen sauc par Sindijas «mazo kopiju»: sejas smalkās līnijas un garie kastaņkrāsas mati lieliski izskatās kopā ar apburošo smaidu, turklāt meitene izskatās vecāka par saviem 11 gadiem.

Sindija Krouforde ar ģimeni
Sindija Krouforde ar ģimeni Foto: Ekrānšāviņš

Pēc uzstāšanās Kaija kopā ar vecākiem un 13 gadus veco brāli Presliju devās mieloties ar saldējumu, turklāt no kalorijām bagātā kāruma neatteicās arī Sindija, kura vienmēr stingri sekojusi savam izskatam. Modele bija tērpusies haki krāsas minisvārkos, kas atklāja viņas skaisti iedegušās kājas, un vieglā jaciņā, parādot, ka aizvien ir lieliskā formā.

Atgādināsim, ka nesen Kaija Gerbera debitēja arī modeles lomā: viņa kļuva par Donatellas Versačes modes nama bērnu līnijas «Young Versace» «seju». Meitenei modeļu biznesā tiek pareģota liela nākotne, un mamma sola meitu atbalstīt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu