Ozoliņš turpina izskatīt KHL klubu piedāvājumus (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Izcilais Latvijas hokeja aizsargs Sandis Ozoliņš turpina trenēties pēc individuālas programmas un pagaidām nav izlēmis par turpmākajiem karjeras līkločiem, vēsta izdevums «Sporta Avīze». Viņš izskata vairākus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu piedāvājumus.

Iepriekš medijos izskanēja informācija, ka par pieredzējušā aizsarga pakalpojumiem interesējas Maskavas CSKA, Magņitogorskas «Metallurg», Maskavas apgabala «Atlant», Čeļabinskas «Traktor» un Ņižņijnovgorodas «Torpedo» vienības.

No šīm komandām tikai Magņitogorskas «Metallurg» ir brīva viena vieta viesspēlētājam.

«Sandim ir četri varianti, kur turpināt savu karjeru,» laikrakstam «Sovetskij Sport» jūnijā atklāja Ozoliņa aģents Pols Teofanuss.

Šobrīd ir maz Krievijas komandu, kurām ir brīvas leģionāru kvotas. Tādas ir pārējām komandām, kurām nav viesspēlētāju limitu.

Ozoliņš sevi formā uztur «Volvo» ledus hallē un Sergeja Žoltoka vidusskolā. 40 gadus vecais aizsargs «Sporta Avīzei» nav vēlējies atklāt nekādu informāciju par savu nākotni.

2011./2012. gada sezonā Ozoliņš Rīgas «Dinamo» sastāvā piedalījās 50 KHL regulārās sezonas spēlēs, izceļoties ar 10 vārtu guvumiem, un izpildīja 10 rezultatīvas piespēles. Tikmēr Gagarina kausa cīņā Ozoliņš guva kontā vienus vārtus un reizi rezultatīvi asistēja partnerim.

Kopumā aizvadītajās 158 KHL spēlēs «Dinamo» sastāvā aizsargs izcēlies ar 22 vārtiem un 65 rezultatīvām piespēlēm. Rīgas komandā Ozoliņš spēlē kopš 2009./2010. gada sezonas.

Ar «Dinamo» viņš visas reizes aizcīnījies līdz izslēgšanas spēlēm.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu