Verpakovska meita skolosies Rīgas Franču licejā (45)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Daudzi ietekmīgi un sabiedrībā pazīstami ļaudis izvēlējušies savas atvases izglītot Rīgas Franču licejā, kas ir viena no Rīgas elitārajām mācību iestādēm. Arī slavenā latviešu futbolista Māra Verpakovska un viņa kādreizējās dzīvesbiedres, Liepājas mēra Ulda Seska vecākās meitas Baibas Kisielas meitiņa Paula (7) skolas gaitas šoruden sāka Rīgas Franču licejā.

Rīgas Franču liceja pagalmā skanēja franču populārākās melodijas un uz svinīgo mācību gada atklāšanu ar ziedu pušķiem rokās steidzās skolēni un viņu vecāki. Svinīgā ceremonija mazliet aizkavējās, jo tika gaidīta ierodamies pati Francijas vēstniece Latvijā Šantāla Puarē.

Šo izglītības iestādi apmeklē daudzi sabiedrībā ievērojamu cilvēku bērni. Rīgas franču licejā mācās TV producentes Ivetas Feldmanes meitiņa Daniela, latviešu aktiera Ivara Kalniņa un viņa dzīvesbiedres, juristes Lauras Kalniņas vecākā meita Luīze, Latvijas Nacionālā teātra Aināra Ančevska un aktrises Martas Grases dēls Raitis.

Šogad skolas gaitas Rīgas Franču licejā sākusi arī slavenā latviešu futbolista Māra Verpakovska un viņa kādreizējās dzīvesbiedres, Liepājas mēra Ulda Seska vecākās meitas Baibas Kisielas meitiņa Paula, kura Zinību dienā savai skolotājai pasniedza bagātīgu klēpi ar rudens krāšņākajiem ziediem – gladiolām.

Lai arī Baiba un Māris jau sen šķīruši laulību un abiem izveidojušās jaunas ģimenes, viņi draudzīgi gādā un rūpējas par savu meitiņu. Uz pirmo skolas dienu pirmklasniece Paula ieradās kopā ar mammu Baibu, bet tētis Māris uz skolu atsteidzās mazliet vēlāk kopā ar mīļoto draudzeni Alisi Elksni, kura šobrīd ir pirmā bērniņa gaidībās. Savukārt Baiba pēc šķiršanās no Māra ir precējusies ar miljonāru Raimondu Kisielu un pāris audzina arī savu kopīgo meitu Karlu (2).

Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu