Rita Ora uzšaujas virsotnē (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ritaoramusic.org

Britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» ar dziesmu «Wings» pārliecinoši iekarojušas Apvienotās Karalistes singlu topa 1.vietu, ziņo ārzemju prese. Savukārt albumu konkurencē, kā prognozēts, 1. vietā 21 gadu vecās dziedātājas un aktrises Ritas Oras (Rita Sahatçiu Ora) debijas albums «Ora».

Līdz ar to britu soula un R&B mūzikas dziedātājas Emēlijas Sandei (Adele Emeli Sandé) pirmais soloalbums «Our Version Of Events» no 1.vietas pagājušonedēļ noslīdējis uz 2.pozīciju, ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Islandieši «Of Monsters and Men» ar debijas plati «My Head Is An Animal», kas pavasarī ar 55 000 kopijām debitēja augstajā 6.vietā ASV, britu salās pirmajā nedēļā uzkāpuši uzreiz līdz pat 3.vietai.

Britu grupas «Elbow» b-pušu izlase «Dead In The Boot at Four» numur 4.

Pagājušonedēļ kanādiešu dziedātāja, septiņkārtēja «Grammy» laureāte Alanisa Morisete (Alanis Morissette) laida klajā jaunu studijas albumu «Havoc and Bright Lights», kas tapis uzreiz pēc Morisetes pirmā dēla piedzimšanas. Ieraksts, kas seko pirms četriem gadiem izdotajam «Flavors of Entanglement», pirmajā nedēļā debitē tikai 12.vietā.

Kolorītās Londonas rokgrupas «The Noisettes» jaunais albums «Contact» tikai numur 30.

Singlu konkurencē pagājušās nedēļas līderis britu kolektīva «Sam and the Womp» deju zāļu grāvējs «Bom Bom», kurā veiksmīgi miksēta moderna elektroniskā mūzika ar Balkānu taurēm, spiests piekāpties «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājām «Little Mix».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu