Gaidāmi Zigmara Liepiņa teātra un kino mūzikas koncerti (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Oktobrī Latvijas Nacionālajā teātrī izskanēs četri komponista Zigmara Liepiņa radītās teātra un kino mūzikas koncerti. Kā informēja producents Juris Millers, gaidāmie koncerti teātrī būs tuvākā iespēja klausītājiem tikties atkal ar Liepiņu, jo nupat komponists aizvadījis piecus izpārdotus savas 60 gadu jubilejas koncertturnejas «Atgriešanās» koncertus.

Liepiņa teātra un kino mūzikas koncerti Latvijas Nacionālajā teātrī notiks gan komponista dzimšanas dienā 14.oktobrī, gan arī 16.oktobrī un 17.oktobrī.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz šiem koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās. Patlaban tikpat kā izpārdots ir 14.oktobra vakara koncerts.

Šajos koncertos komponists uz skatuves būs kopā ar Nacionālā teātra aktieriem un viesiem, kā arī mūziķu grupu. Koncertos skanēs komponista sacerētā mūzika no teātra izrādēm «Žanna d'Arka», «Trīs draugi», «Atvadu izrāde», «Momo», «Iedomu spoguļi» un daudzām citām.

Komponista 60 gadu jubilejas koncertturneja «Atgriešanās» tika aizvadīta Liepājā, Valmierā, Jēkabpilī un Dzintaru koncertzālē. Koncertos piedalījās Mirdza Zīvere, Imants Vanzovičs, Igo, Aivars Brīze, Dons, Ieva Kerēvica, Zane Dombrovska, Ginta Krievkalna, Niks Matvejevs, Fredis, Ufo, kā arī Kristapa Krievkalna ansamblis Liepiņa vadībā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu