Eksperts: saplēsta kleita spēj dzīvot no jauna!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz žoga malas saplēsu savu iemīļoto vasaras kleitu :( Diemžēl ne pa vīli... Kā iespējams noslēpt šo negadījumu, jautā TVNET lasītāja.

Uz jautājumiem par modes pasaules jaunumiem un stila aktualitātēm atbildēs modes zīmola «NARCISS» dibinātāja Alise Trautmane.

Arvien aktuālākas, jo īpaši sociālajās interneta vietnēs, kā FB, Twitter, Pinterest, un arī modes blogeru lapās kļūst dažādas DIY (no angļu val.: do it yourself) pamācības.

Visbiežāk tie ir radoši paņēmieni, kā ar minimāliem finansiālajiem līdzekļiem iespējams iegūt maksimālu efektu, padarot, piemēram, sen apnikušu, izbalējušu krekliņu atkal stilīgu, kādu nenovēršamu defektu, piemēram, neizmazgājamu traipu, cauruma utt., pārvērst uzmanību piesaistošā efektā.

Saplēšot kleitu vietā, ko nav iespējams glīti un nemanāmi sašūt,

es ieteiktu to papildināt ar tekstilmateriālu ielaidumiem – ģeometriskiem un figurāliem.

Neparasti un eleganti ir mežģīņu ielaidumi, kā arī ādas un vilnas materiālu kombinācijas ar viegliem, gaisīgiem zīda šifoniem.

Mežģīņu aplikācijas ir vēl viens no veidiem, kā nomaskēt kaut ko nevēlamu, piešķirot apģērbam «otro elpu».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu