Berezina un Rassels iekaro Baltijas mūzikas tirgu (38)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vieni no pēdējā laika pieprasītākajiem pašmāju mūziķiem - Rassels & Sabīne Berezina 7. septembrī Rīgā, «Sapņu fabrikā» prezentēs savu jauno albumu «Dzīvo brīvi». Turklāt pāris albumā iekļautās dziesmas latviešu valodā tiek spēlētas pat Igaunijas un Lietuvas radiostacijās.

Atraktīvā dueta Rassela & Sabīnes Berezinas jaunajā ierakstu albumā iekļautas 22 oriģinālkompozīcijas latviešu valodā, bet ir arī dažas dziesmas krievu un angļu valodā.

Singli «Esi man klāt» un «Dzīvo brīvi» šobrīd pat tiek spēlēti Igaunijas un Lietuvas radiostacijās un gūst lielu atsaucību.

Albumā iekļauto dziesmu producents un mūzikas autors ir Rassels jeb īstajā vārdā Ruslans Kuksinovičs, kurš albumu ir veidojis mūsdienīgos elektropopa, repa un RnB stilos. Sarakstīt dziesmām vārdus Rasselam palīdzēja TV šovā «Okartes skatuve» iepazītais mūziķis Oskars Deigelis un Ineta Atpile-Jugane. Ierakstā piedalās arī viesmākslinieki - Samanta Tīna, amerikāņu RnB dziedātājs John Michael, Staz, LieneCandy, Aivo Oskis, Oskars Deigelis, Crystal un «Special Street' z' Eye».

Albuma prezentācijas koncertā uzstāsies arī vairāki viesmākslinieki, tostarp grupa «PeR», DJ Roberts Lejasmeijers, Dj Kristaps Rungainis, DJ Kabelitoo un MR-T. Biļetes uz prezentācijas koncertballīti iespējams iegādāties visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu