Madara Grēgere no mūzikla mēģinājuma nonāk traumpunktā (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

TV šovā «Okartes skatuve» iepazītā dziedātāja Madara Grēgere jaunā mūzikla «Dzimuši mūzikai» mēģinājuma laikā neveiksmīgi pagrieza galvu, kā rezultātā sākās neciešamas sāpes. Mēģinājuma pauzē jauno dziedātāju kolēģe Marta Ritova pavadīja uz Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcu, kur, veikuši rentgenuzņēmumu, mediķi Madarai kaklu nostiprināja ar šinu.

«Nevar būt ne runas, ka nepiedalīšos mūzikla pirmizrādē. Ievērošu visus ārsta nosacījumus un būšu uz strīpas,» apņēmības pilna ir Madara Grēgere.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» jaunā dziedātāja atminas nepatīkamo atgadījumu. «Aizejot uz mēģinājumu, nenojautu, kas mani sagaida. Noskaņojums bija priecīgs, ar visiem sasveicinājos un sāku gatavoties mēģinājumam. Taču, pagriežot galvu, sākās stipras sāpes. Līdz pusdienas laikam kaut kā izturēju, bet mēģinājuma pauzē kopā ar kolēģīti Martu Ritovu aizbraucām uz traumpunktu. Nekavējoties kakls tika nofotografēts. Par laimi, nekas nopietns. Vienkārši tajā brīdī, kad griezu galvu, bija izkustējies skrimslis. Kakls tika nostiprināts ar šinu, un ārsts izrakstīja zāles,» stāsta Madara.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Jau 1. septembrī Madarai kopā ar TV šova «Okartes skatuve» jauniešiem ir mūzikla «Dzimuši mūzikai» pirmizrāde Latvijas Nacionālajā teātrī. Un šim svarīgajam notikumam jaunā dziedātāja ļoti nopietni gatavojas. Tāpēc runas par atteikšanos no lomas nav. «Lai arī dakteris mani mēģināja atrunāt, gan es tikšu galā. Kad sēdēju un gaidīju rentgena uzņēmumus, māsiņa man atklāja, ka iegādājusies biļetes uz mūziklu. Redz, es taču nevaru pievilt skatītājus. Galvenais ir kārtīgi izgulēties un dzert zāles, tad līdz sestdienai viss būs kārtībā,» nosaka Madara.

Pēdējā laikā dažādas veselības ķibeles sākušas vajāt mūzikla dalībniekus. Šīs nedēļas sākumā mūzikla mēģinājumā muguras traumu bija guvusi Kristīne Šomase.

Foto: Mārtiņš Otto/TVNET
Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu