Diāna Pīrāgs Krimā tiksies ar Allu Pugačovu (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Diāna Pīrāgs šorīt no lidostas «Rīga» ar savām skatuves kolēģēm no Lietuvas un Igaunijas aizlidoja uz Jaltu, lai piedalītos Krievijas estrādes primadonnas Allas Pugačovas un estrādes dīvas Sofijas Rotaru rīkotajā festivālā «Crimea Music Fest». Primadonna jau vakar ar savu vīru, parodiju meistaru Maksimu Galkinu ieradās Jaltā ar tālsatiksmes vilcienam, Maskava - Simferopole piekabināto VIP vagoniņu.

Tikai pērn Alla Pugačova un Sofija Rotaru Jaltā atklāja dziesmu konkursu «Crimea Music Fest», kurā līdzīgi kā «Jaunajā vilnī» par uzvaru sacentās jaunie vokālisti no dažādām pasaules valstīm. Šogad abas konkursa organizatores atkāpās no šī formāta un triju dienu garumā «Crimea Music Fest» uz skatuves mirdzēs dažādas šovbzinesa zvaigznes. Piemēram, Filipam Kirkorovam pat speciāli šim pasākumam tiek darināti unikāli skatuves tērpi.

Pašmāju dziedātāja Diāna Pīrāgs, nezinot, ka konkurss šogad izpaliks, pieteicās kā dalībniece. Taču liela bija vilšanās, uzzinot, ka mainās pasākuma formāts. «Laikam jau ļoti gribēju piedalīties šajā festivālā un liktenis bija man labvēlīgs, jo negaidot nāca piedāvājums no igauņu producenta, kurš veidoja Baltijas – Igaunijas, Lietuvas un Latvijas dziedātāju trio. Izpildīsim dziesmu «Одна калина». Vienu pantiņu dziedāšu latviski, bet piedziedājumu visas kopā ukraiņu valodā,» atklāj Diāna. Ierodoties Jaltā, Diāna ar savām Baltijas valstu kolēģēm dosies uz mēģinājumu, kuru uzraudzīs pati Pugačova.

Turklāt Diāna jau saņēmusi arī piedāvājumu uzstāties «Crimea Music Fest» noslēguma ballītē, kur viņa izpildīs arī savu jaunāko dziesmu «Алые Маки». «Alla savulaik dziedāja par «Миллион алых роз», tādēļ ceru, ka viņai patiks arī mana izpildītā dziesma «Алые Маки»,» nosaka dziedātāja.

Speciāli šim pasākumam Diāna arī mainījusi vizuālo tēlu un no spilgtas blondīnes kļuvusi par bruneti. «Ļoti labi friziere ir pastrādājusi. Mana meitiņa arī priecājas. Viņa visu nedēļu zīmē zīmējumus, kur mammu atveido kā līgavu. Vaicāju, kāpēc tā? Uz ko meitiņa atbildēja, ka mani ar brūnajiem matiem, redz kā līgavu,» atklāj Diāna.

Tūlīt pēc atgriešanās no Jaltas dziesmu festivāla, dziedātāja ar meitiņu Anželiku dosies atvaļinājuma braucienā uz Antāliju.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu