Morisete velta albumu savam pirmdzimtajam (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Kanādiešu dziedātāja, septiņkārtēja «Grammy» laureāte Alanisa Morisete (Alanis Morissette) šonedēļ laiž klajā jaunu studijas albumu «Havoc and Bright Lights», kas tapis uzreiz pēc Morisetes pirmā dēla piedzimšanas. Jaunais albums izdevniecības «Collective Sounds» apgādā oficiāli tiek izdots šodien, 28.augustā.

Ieraksts seko pirms četriem gadiem izdotajam «Flavors of Entanglement», kura centrālā tēma bija dziedātājas attiecību izjukšana ar aktieri Raienu Reinoldsu (Ryan Reynolds).

Šoreiz albuma saturiskā puse ir ar daudz pozitīvāku noskaņu, proti, tā veltīta Morisetes un viņas jaunā vīra - dīdžeja Mario «MC Souleye» Treadway jaudzimušajam zēnam Īveram.

To spilgti ilustrē jaunā albuma pirmais singls «Guardian» (skat. video): «I’ll be your keeper for life as your guardian,» dzied Morisete.

Arī jauno plati, līdzīgi kā «Flavors of Entanglement» producējis Gajs Sigsvorts (Guy Sigsworth), kurš strādājis arī ar Bjorku un Imodženu Hīpu (Imogen Heap).

Kopš karjeras sākšanas 1995. gadā Morisete kļuvusi par vienu no ietekmīgākajām dziedātājām un dziesmu autorēm mūsdienu populārajā mūzikā. Viņas dziļi ekspresīvā mūzika un uzstāšanās izpelnījusies plašu kritiķu atzinību un fanu rindas visā pasaulē. Viņas pārdoto ierakstu apjoms pārsniedz 40 miljonus.

«Jagged Little Pill» vien pārdots 30 miljonos visā pasaulē.

Havoc and Bright Lights
Havoc and Bright Lights Foto: Publicitātes foto

Morisete sevi pierādījusi arī uz ekrāna un teātra skatuves, piedaloties seriālos "Sekss un lielpilsēta", "Mākslīgais skaistums", filmā "Dogma" un izrādē "Vagīnas monologi".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu