Izdots Maikla Konelija juridiskais trilleris «Piektais liecinieks» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Kontinents» izdevis amerikāņu rakstnieka Maikla Konelija (Michael Connelly) jaunāko juridisko trilleri «Piektais liecinieks» («The Fifth Witnes»), informē Ieva Drozdova, apgāda «Kontinents» pārstāve. No angļu valodas tulkojis Uldis Šēns.

Anotācija:

Advokāts Holers arvien strādā sava Linkoln auto aizmugurējā sēdeklī. Darba ir vairāk nekā parasti - pēc nesenā ekonomikas sabrukuma miljoniem vienkāršo cilvēku palikuši bez pajumtes. No sociālajiem pabalstiem atkarīgi ļaudis reti kad spēj pretoties bankām… Advokāta kliente Līza Tremela tiek apsūdzēta baņķiera slepkavībā. Gan žurnālisti, gan Baltās mājas prokurori ir pārliecināti, ka notikušais gadījums ir izmisušas sievietes emocionāla atbilde bankai…

Rakstnieka mājas lapa

«Piektais liecinieks»
«Piektais liecinieks» Foto: publicitātes

Maikla Konelija daiļradei pamatoti ir izveidojies savs, nopietns sekotāju pulks. Romāns «Piektais liecinieks» ir novērtēts ar augstāko atzīmi. No romāna nav iespējams atrauties, līdz pat rēbusa galīgam atrisinājumam.

«Konelijs demonstrē augstāko pilotāžu tiesu horeogrāfijā.

Viņš ir duelēšanās mākslas virtuozs!» tā «The Evening Telegraph».

«Reāli atainots, bezgala akmeņainais tiesvedības ceļš izcila meistara izpildījumā,» tā raksta «The Sunday Business Post»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu