Izdota Veras Singajevskas atmiņu stāstu grāmata (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdota leģendārās latviešu aktrises Veras Singajevskasatmiņu stāstu grāmata «Mans mūžs», informē projekta pārstāvis Jānis Stepītis. «Man liekas, ka atmiņas ir mans privātīpašums. Kad gribu, paveru atmiņu vārtiņus, ieaicinu jūs savā dzīves dārziņā, bet, kad vairs negribu, vārtiņus aizveru, kaut ko atstājot tikai sev,» raksta aktrise, kuru dēvē par Singu, grāmatas ievadā.

Pēc viņas paustā, kad nodzīvoti ilgi gadi, tad atmiņā paliek labais un vērtīgais.

Aktrises mūžs atspoguļo vai veselu laikmetu, un katrs, kurš bijis pēckara vai padomju laika bērns, ir bijis draugos ar viņas atveidotajiem tēliem – Šuru Tičinkinu, Peksi un Karlsonu.

Grāmatai pievienots arī kompaktdisks ar aktrises balss ierakstiem no lomām teju pusgadsimta laika nogrieznī.

«Ik vakaru, kad satumst un ielās norimst skaļie trokšņi, es sēžu uz gultas malas, šūpoju kājas un ļaujos atmiņām. Man liekas, ka atmiņas ir mans privātīpašums. Kad gribu, paveru atmiņu vārtiņus, ieaicinu jūs savā dzīves dārziņā, bet, kad vairs negribu, vārtiņus aizveru, kaut ko atstājot tikai sev,» Singa raksta ievadvārdos.

Izdevuma prezentācija notika «Latvijas Dzelzceļa kausa 2012» turnīra laikā 25.augustā «Arēnā Rīga» LMT biznesa kluba restorānā.

Veras Singajevskas atmiņu stāstu grāmata "Mans mūžs"
Veras Singajevskas atmiņu stāstu grāmata "Mans mūžs" Foto: publicitātes
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu