Jātnieks Neretnieks izcīna trīs sensacionālas uzvaras Maskavā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas jātnieks Kristaps Neretnieks nedēļas nogalē izcīnījis trīs lieliskas uzvaras prestižākajās Centrāleiropas zonas sacensībās jāšanas sportā «KAP Jumping Horse Show» (CSIO5* - NC) Maskavā, olimpiskajā sporta centrā «Bitsa».

«Ja nemaldos, šīs bija pirmās piecu zvaigžņu sacensības, kas vispār tiek rīkotas mūsu zonā, ar ļoti lielu balvu fondu, uzvarēt bija atbraukuši visi mūsu zonas spēcīgākie sportisti ar saviem labākajiem zirgiem, tāpēc ļoti priecājos, ka izcīnījām trīs uzvaras lielā apļa maršrutos,» saka sportists.

Pirmās divas uzvaras «FEI Rolex Ranking» maršrutos ar šķēršļu augstumu 150 cm, Neretnieks izcīnīja jau sacensību pirmajā dienā ar zirgiem Continue un Conte Bellini.

«Pašam vislielākais prieks par uzvaru sestdienas augstākajā maršrutā ar Conte Bellini, lai arī maršruts nemaz nebija viegls, pārlekšanā tika četrpadsmit sportisti un tā noteikti bija visazartiskākā un aizraujošākā pārlekšana, kāda sacensībās redzēta un kādu es pats esmu piedzīvojis,» saka Neretnieks.

«Pārlekšanā startēju pirmspēdējais un pirms manis daudzi sportisti bija veikuši pārlekšanas maršrutu tīri un ļoti, ļoti ātri, tāpēc, lai cīnītos par uzvaru, atlika iet uz pilnu banku un pilnos auļos, kas šoreiz izdevās gandrīz nereāli. Tās bija fantastiskas sajūtas,» saka sportists.

Pārlekšanas maršrutu bez soda punktiem veica vienpadsmit sportiskie pāri.

Kopā sacensībās bija pārstāvētas sešas valstis - Latvijas, Lietuva, Igaunija, Polija, Krievija un Baltkrievija, sacensību kopējais balvu fonds bija 393 000 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu