Reperis «2 Chainz» pārsteidz ar «Patiesu stāstu» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunais amerikāņu reperis 2 Chainz (agrāk pazīstams kā Tity Boi) ar debijas albumu «Based on a T.R.U. Story» iekarojis «Billboard 200» albumu topa virsotni, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā izdevniecības «Def Jam Recordings» plate «Based on a T.R.U. Story» pārdota 147 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Līdz ar to 2 Chainz kļuvis par trešo šā gada mākslinieku, kura pirmais albums uzreiz iekarojis «Billboard 200» albumu topa virsotni. Šogad tas izdevies arī jaunajai britu/īru puišu grupai «One Direction» un nenogurdināmajam modernā blūzroka ģitāristam, vokālistam un mūzikas izdevējam Džekam Vaitam (Jack White).

Tradicionālā jaunāko hitu izlase «Now That's What I Call Music!», kas bija līderis pagājušonedēļ, noslīdējusi uz 2.vietu (75 000). Amerikāņu reperis Riks Ross (Rick Ross), jeb īstajā vārdā Viljamss Leonards Roberts (William Leonard Roberts II), kas pirms divām nedēļām ar savu jaunāko studijas veikumu «God Forgives, I Don't» viegli iekaroja «Billboard 200» albumu topa virsotni, šonedēļ spiests samierināties ar 3.vietu (43 000).

Repa duets «Insane Clown Posse» ar «Mighty Death Pop» pirmajā nedēļā numur 4.

Uz augšu pakāpušies arī grupas «Maroon 5» un Džastina Bībera jaunākie albumi, kamēr Adeles «21» top10 jau aizvadījis 78. nedēļu.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms palielinājies par 6%.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu