Apprecējies mūziķis Rufuss Veinraits (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kanādiešu dziesminieks Rufuss Veinraits (Rufus Wainwright) 23.augustā Ņujorkā apprecējies ar partneri Džornu Veisbrotu (Jorn Weisbrodt), ziņo ārvalstu prese.

(precizēts)

39 gadus vecais mūziķis un teātra producents Veisbrots mija gredzenus īpašā ceremonijā, kuru apmeklēja 250 prominentu viesu. Starp sveicējiem bija ieradušās tādas pazīstamas zvaigznes kā Ņujorkas grupas «Velvet Underground» dibinātājs Lū Rīds (Lou Reed), aktrise Džuliana Mūra (Julianne Moore), Džona Lenona (John Lennon) atraitne Joko Ono (Yoko Ono), producents Marks Ronsons (Mark Ronson) u.c.

Runas teica performanču māksliniece Marina Abramoviča un komiķis Ērvings Bensons (Irving Benson).

Veinraits un Veisbrots iepazinās 2010.gadā. Abi ir lepni 18 mēnešus vecās meitiņas Vivas Ketrības Veinraitas Koenas vecāki.

Atgādinām, ka 2010.gadā (24.maijā) Veinraits uzstājās Tallinā.

Aprīlī klajā nāca mūziķa jaunais studijas albums «Out of the Game».

Veinraits ir sacerējis mūziku arī baleta un teātra uzvedumiem, vairākām filmām, piemēram, «Kuprainais kalns», «Mulenrūža», «Šreks», kā arī sakomponējis mūziku franču operai.

Mūziķis, kas vairākkārt nodēvēts par vienu no savas paaudzes labākajiem dziesminiekiem un nominēts «Grammy» balvai, sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Eltonu Džonu, Deividu Bērnu, Robiju Viljamsu un citiem.

Apsveicam!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu