Izdos grāmatu «37 stāsti par Kārli» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnālists Guntis Keisels apkopojis leģendārā hokejista Kārļa Skrastiņa ģimenes un draugu stāstītus stāstus grāmatā «37 stāsti par Kārli», TVNET informē apgāds «Jumava». Grāmata no 5. septembra būs nopērkama grāmatnīcās visā Latvijā.

Kārlim Skrastiņam mūžam paliks 37 gadi, kuri viņam bija ļoti piepildīti ar notikumiem, emocijām, tuviem cilvēkiem un, protams, viņa lielo mīlestību – hokeju. Šai grāmatai ir daudz autoru. Gan Kārļa radi un draugi, komandas biedri un treneri, kuri dalījās atmiņās, gan sporta žurnālisti, kas pierakstīja šos stāstus.

«37 stāsti par Kārli» ir piemineklis latviešu puisim, kurš agri atrada savu aicinājumu, spēja sasniegt savu mērķi un atstāja par sevi tik daudz labu atmiņu. Grāmatā ir daudz cilvēcīgu stāstu, kas būs interesanti gan katram kārtīgam hokeja fanam, gan arī tiem, kuri par Kārli dzirdēja ziņu pārraidēs.

Skaitļi «3»un«7» Kārļa Skrastiņa— Dzelzs vīra — liktenī bija zīmīgi. Viņam bija lemts nodzīvot piepildītus un mērķtiecīgus 37 dzīves gadus, kļūt par vienu no izcilākajiem un rezultatīvākajiem Latvijas hokejistiem.

Skaitļi bija uz hokeja krekliem, mašīnu un telefona numuros. Viņš bija trīs meitu tēvs. Viss ļaunais notika 7. septembrī pulksten trijos pēcpusdienā.

Grāmatas tapšanā piedalījušies — sieva Zane Skrastiņa, mamma Ieva Skrastiņa, brālis Atis Skrastiņš, treneri Leonīds Beresņevs un Oļegs Znaroks, komandas biedri Rodrigo Laviņš, Ģirts Ankipāns, draugi Māris Akmentiņš, Aija Tērauda, Roberts Štelmahers, žurnālisti Mariss Andersons, Dainis Āzens, Ingmārs Jurisons, Guntis Keisels, Jānis Matulis, Ilze Pole, Armands Puče, Māris Zembergs un daudzi citi.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu