Desmito reizi Lielupē notiks piena paku laiku regate

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dzirkstele.lv

25.augustā Jelgavā, produktu zīmols RASA jau desmito gadu pēc kārtas piedāvās piena paku laivu regati. Piena paku laivu būvniecībā tiks izmantoti 39 tūkstoši tukšu piena paku. Kā ierasts, regate norisināsies XII Vispārējo Piena, Maizes un Medus svētku ietvaros.

Regatē tiks noskaidrotas atraktīvākās, oriģinālākās, inovatīvākās, lielākās un visatraktīvākās piena paku laivu komandas. Papildus tiks noteikti uzvarētāji kategorijās «žūrijas simpātija» un «pilnīgs sviests». Par uzvaru katrā no kategorijām brauciena dalībnieki saņems naudas balvu.

Pasākums sāksies plkst.15.00 ar piena paku laivu prezentācijām un apskati Promenādē, kurai sekos laivu parādes brauciens pa Lielupi pretī Jelgavas pilij. No plkst.19.00 Uzvaras parkā notiks regates laureātu sumināšana un dejas, uzstāsies Diāna Pīrāgs, grupas Dakota, Tirkizband, kā arī Laikā Pirms kopā ar Ivaru Galiņu.

Pērn RASA piena paku regatē piedalījas 36 komandas, kas ir rekordaugsts dalībnieku skaits.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu