Uz Lady Gagas koncertu ierodas slavenības un fani (24)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Mežaparka estrādē norisinājās skandalozās popzvaigznes Lady Gagas turnejas «The Born This Way Ball» koncerts, uz kuru varēja iegādāties biļetes, sākot no 29 latiem. Uz koncertu kuplā pulkā ieradās dažāda vecuma dziedātājas fani, kā arī pašmāju šovbiznesa zvaigznes, uzņēmēji un politiķi.

Lai arī popzvaigznes koncerta sākums bija paredzēts pulksten 20.30, tas sakās aptuveni pulksten 21.10, kad jau bija satumsis. Nogaidījušies fani dziedātāju sagaidīja ar sajūsmas spiedzieniem un skaļiem aplausiem. Beidzot varēja vaigā skatīt skandalozo popzvaigzni, kurai, kopš ierašanās Rīgā, ir izdevies noslēpties no paparaci fotokamerām un faniem.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau iepriekš rakstīja, ka 22. augustā pulksten 4.30 Rīgā no turnejas «The Born This Way Ball» koncerta Lietuvas galvaspilsētā Viļņā ieradās Lady Gaga ar savu radošo komandu, kas bija iekārtojušies trīs autobusos. Tiesa gan, līdz pat astoņiem Lady Gaga palika dusēt autobusā, kas bija piestājis Valdemāra ielas degvielas uzpildes stacijā «Statoil». Ļoti prasmīgi popdīvas menedžmentam izdevās noslēpt Lady Gagu no paparaci, kuri vēlējās iemūžināt Lady Gagas ierašanos Latvijā.

Ja lētāko biļeti, kas nodrošināja stāvvietu uz Lady Gagas koncertu Mežaparka estrādē, varēja iegādāties pa 29 latiem, tad VIP komplekts «Highway Unicorn» izmaksāja 189 latus un tas nodrošināja bezmaksas automašīnas stāvvietu, atsevišķu VIP ieeju, sēdvietu VIP tribīnē, pieeju VIP zonas bāram un laminētu VIP identifikācijas karti. Vienīgi bagātīgajā VIP piedāvājumā izpalika telts ar vakariņām. Taču dzērienus bija iespējams baudīt VIP zonas maksas bārā, kuru daudzveidīgo sortimentu piedāvāja Jāņa Jenža restorāns «Garage».

Lady Gaga uzstāšanās Rīgā bija viens no tehniski vērienīgākajiem ārvalstu mūziķu koncertiem, kas līdz šim norisinājies Mežaparka estrādē. Sagatavošanās darbi ilga vairāk nekā nedēļu, un viss priekšnesumam nepieciešamais aprīkojums uz Latviju tika piegādāts 55 kravas automašīnās.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu