HK «Rīga» pieveic Dānijas U-20 valstsvienību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Rīga komandas facebook.com profils

Ar uzvaru Pasaules kausa izcīņu jauniešu komandām ceturtdien noslēdza HK «Rīga» hokejisti, kas apakšgrupas pēdējā spēlē ar rezultātu 4:1 pieveica Dānijas U-20 valstsvienību.

Latvijas komandas labā divus vārtus guva Emīls Potāpovs, bet pa reizei precīzi meta Edgars Dīķis un Edmunds Augstkalns.

Cīņas gaitā Rīgas hokejisti atradās vadībā ar 3:0, un vēlāk (52') Dānijas izlasei izdevās vienus vārtus atspēlēt, taču pēc nepilnām divām minūtēm Leonīda Tambijeva vadītā vienība atjaunoja trīs vārtu starpību, kad otros vārtus guva Potāpovs.

Dānijas U-20 valstsvienība nākamajā nedēļā plānoja piedalīties tradicionālajā Sergeja Žoltoka kausa izcīņā, bet savu dalību atsauca. Dāņu vietā turnīrā piedalīsies «Liepājas metalurga» komanda.

HK «Rīga» vārtus sargāja Rihards Cimermanis.

Turnīra pirmajā mačā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» jauniešu komanda ar 1:4 zaudēja Zviedrijas spēcīgākajai jauniešu komandai «Linkopings», nākamajā spēlē 2:1 pēcspēles metienu sērijā pieveica Sadberi «Wolves» vienību no Kanādas, kas spēlē Ontario hokeja līgā (OHL), bet trešajā cīņā 2:3 atzina Somijas čempiones Helsinku IFK pārākumu.

Turnīrs noslēgsies svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu