«Dirty Deal Audio» piedāvā «Fingalick» koncertus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunās mūzikas atbalsta grupa «Dirty Deal Audio» piedāvā divus Lietuviešu jaunās pāaudzes mūziķa «Fingalick» koncertus Rīgā. Koncerti būs iesildīšanās mūziķa gaidāmajam EP «Foreplay», kuru 27. augustā izdos mūzikas izdevniecība «Love Less Records».

«Fingalick» ir projekts, kurā apvienoti divi ļoti atšķirīgi poli - sapņains, maigs un iedvesmojošs vokāls un smaga, «pumpējoša» deju mūzika. Šī tik atšķirīgo elementu simbioze muzikāli ir neprognozējama, stilu gammā plešoties no kosmiska neosoula un R'N'B līdz pat postdabstepam un prātam neaptveramai, dziļai deju mūzikai.

Pirmais koncerts norisināsies 23.augustā, ceturtdien «Shot Cafe» vasaras terasē, kopā ar lietuviešu mākslinieku uzstāsies grupa «Komjaunatne» un «Dirty Deal Audio» mūziķis «Oriole». Otrs koncerts 24.augustā, piektdien klubā «Piens». Pēc abiem koncertiem ar Dj setu uzstāsies «Dirty Deal Audio» idejiskais tēvs Kristaps Puķītis.

Ieeja pasākumos bezmaksas

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu